Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Procházíte spoustu zajímavých míst, ale ten text je příšerně dlouhý. Využijte toho, že zveřejnění článků v blogu se dá naprogramovat, rozdělte text do víc článků a nechte redakční systém, aby je zveřejňoval postupně. Lidi raději čtou kratší texty.

Zároveň můžete do textů vkládat fotky.

Zkuste to :-)

Hezký večer!

0 0
možnosti
Foto

Tenhle je opravdu hodně dlouhý. ;-D Ale nechci to z jednoho dne dělit na několik článků, protože pochybuji o tom, že by si někdo pamatoval během několika dní, co bylo v tom předešlém, a číst to znovu asi těžko někdo bude chtít.

A co se týká fotek, těžko by se mi vybíraly ty, které bych chtěla dát přímo do článku, tak to řeším tímto způsobem. Některé články tak dělám, ale to nejsou ty z mých túr.

Hezký den přeji. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,73
  • Průměrná čtenost 313x
Jsem katolička, obrovská patriotka Orlických hor, kde žiji od svého narození a na něž nedám v žádném případě dopustit, sběratelka a fanynka plyšových medvídků, nadšená amatérská fotografka. Založením optimistka, ale někdy raději dávám přednost realismu. Mám ráda smích a humor, pokud ovšem nikomu neškodí. Užívám si života plnými doušky, ale tak, jak mně to vyhovuje, tzn., abych neomezovala nikoho dalšího.